Thursday, November 15, 2012

Bijuterii handmade

            Asa cum am obisnuit vizitatorii boutique-ului meu sa gaseasca numai lucruri deosebite, o sa incerc sa reincep colaborarile cu tinere talente pentru magazinul online. Asa ca am lansat pe site-ul www.happydecorboutique.ro/ colectia mea, denumita "Belle Jurnee". Putini stiu ca Studio No.27 este al meu... long story : am inceput sa fac accesorii handmade acum 2 ani sub denumirea de Happy Deco Boutique, mi-am deschis magazinul si am luat decizia sa separ aceste doua marci.  
           Asa a aparut Studio No.27, ce se gaseste si pe facebook. O sa lansez colectii de accesorii handmade,  tablouri si ilustratii, decoratiuni si tot ce imi place sa creez. Accesoriile sunt create manual si sunt unicat. Puteti, fie comanda de pe site-ul boutique-ului, sa imi scrieti pe facebook sau pe email mihaela1408@gmail.com . Unele accesorii se pot reproduce intr-o mare masura, insa prefer sa pastrez unicitatea si sa nu le fac identice.
          Am sa incerc sa pastrez cat mai multe accesorii pentru magazinul online, insa multe din cele create o sa merg cu ele la targuri, asa ca va astept la standul meu pentru a incerca sau a va familiariza cu produsele Studioului No.27. 

O zi minunata!









Friday, November 9, 2012

Instructiuni pentru site

 Detalii legate de comenzi de pe siteul  www.happydecorboutique.ro :

 Cum cumpar?

Pentru a achizitiona produsele noastre, aveti mai multe optiuni:
Puteti comanda ONLINE sau telefonic, la numarul: 0744.768.202
Comandati ONLINE de Luni pana Vineri si produsele vi se expediaza in maxim 48 de ore. Comanda trebuie confirmata prin email sau telefon. Comenzile din weekend se expediaza luni.
Adaugarea produselor in cos: se face prin apasarea butonului "Adauga in cos". In continuare se va afisa continutul cosului de cumparaturi, unde puteti sa modificati cantitatea, puteti sa va continuati cumparaturile, sau puteti finaliza comanda apasand butonul "Trimite comanda".

Modalitati de plata si transport

1. POSTA ROMANA - COLET POSTAL NEPRIORITAR - TIMP DE TRANZIT 48-76 0RE

Coletul se ridica de Dvs. de la oficiul postal de care apartineti in urma primirii unui aviz de la Posta Romana. In cazul neprimirii acestui aviz in cel mult 3 zile de la data confirmarii comenzii de catre noi, avem rugamintea sa va prezentati la oficiul postal si sa solicitati ridicarea coletului. Ricarea coletului se face pe baza buletinului. In cazul neridicarii coletului in termen de 7 zile, coletul va fi returnat la expeditor.
Taxe de expediere
- sistem ramburs pentru comenzi intre 20 si 200 lei = 10 lei
- sistem ramburs pentru comenzi peste 200lei = gratuit

2. FIRMA DE CURIERAT - TIMP DE TRANZIT 24-48 ORE (coletul se livreaza la adresa indicata de Dvs.).

Coletul se plateste la destinatie, iar plata se poate face prin: Ramburs sau Transfer Bancar (datele contului unde puteti depune banii vor fi transmise prin email). In cazul transferului bancar, va fi nevoie de confirmarea platii pentru a fi trimis coletul.
Livrarea este GRATUITA prin Fan Curier pentru:
- comenzile ce depasesc 250 LEI platite prin transfer bancar.
- comenzile ce depasesc 300 LEI cu plata la livrare (ramburs)
Pentru comenzi prin CURIER cu valori inferioare celor mentionate mai sus se vor percepe:
20 LEI taxa de curierat pentru platile prin transfer bancar (ordin de plata, internet banking)
25 LEI pentru plata ramburs (la livrarea coletului)
Tarifele prezentate sunt calculate pentru colete cu greutatea de maxim 1 kg. Pentru coletele ce depasesc 1 kg, se aplica taxe suplimentare.
Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a curierului, se percep taxe suplimentare la livrarea prin curier.

Va rugam sa verificati pachetul la primire. In cazul in care observati o deteriorare a ambalajului va rugam sa solicitati agentului de la firma de curierat sa va deschida pachetul si sa-l verificati. Daca produsele sunt distruse se va intocmi un proces-verbal de constatare . In cazul in care nu ati verificat pachetul si nu s-a facut nici o constatare la primire, nu vi se va putea restitui suma platita pe colet si produse.

3. LIVRARE IN CLUJ-NAPOCA 
GRATUITA-  intalnire la BRD-ul din Marasti sau Zona Centrala
10 lei - la domiciuliu 
 

Monday, November 5, 2012

Site "Happy Decor Boutique"

       Dupa o truda de mai bine de 3 luni, iata-ne ajunsi la momentul Lansarii site-ului magazinului Happy Decor Boutique . Am avut niste oameni minunati care m-au ajutat sa fac acest site exact pe stilul magazinului, evident pe stilul meu. Asa ca le multumesc din suflet !! E o parte din mine, mai ales ca fotografiile au fost realizate de mine :) ... Sunt mandra de ce a iesit si sper sa va placa si voua.
       Pentru cei care doresc sa fie anuntati de promotii si primirea unor noi produse, sunt sfatuiti sa se aboneze la Newsletter ( in josul paginii principale a site-ului ). Voi continua activitatea pe facebook , asa cum v-am obisnuit, cu: poze, concursuri si anunturi; iar blogul usor o sa-l transform intr-un blog- in tot sensul cuvantului - unde voi scrie articole despre activitatile magazinului, cat si cele personale.
      Va multumesc din suflet celor ce ma urmaresc si astept cumparatori, cititori si comentarii pe acest blog !!!
      O saptamana minunata xxx