Thursday, February 28, 2013

My Libster Award

Nu am participat niciodata la un asemenea concurs, insa trebuie sa recunosc ca mi-au placut teribil intrebarile propuse de blogul Cuvinte si Culori , care m-a nominalizat. Multumesc mult !
 
Premiul Liebster Award consta in sansa de a fi promovat si recomandat de alti bloggeri care te citesc si te apreciaza si posibilitatea de a afla despre bloguri noi si interesante.
 Pentru a "primi" aceasta nominalizare, trebuie sa respecti urmatorul regulament (ceea ce am facut si eu mai jos):
1. Numeste si multumeste persoanei/blogului care ti-a acordat premiul.
2. Scrie 11 lucruri despre tine.
3. Răspunde la întrebările adresate de cel care te-a nominalizat și formulează un set nou de 11 întrebări pentru cei pe care îi nominalizezi.
4. Nominalizeaza 9 blog-uri pe care le admiri si care au mai putin de 200 de followers
5. Anunta-le acest aspect pe pagina lor.


Multumesc  Cuvinte si Culori  pentru nominalizare.
Cele 11 lucruri despre mine.
//1 sunt Mihaela Berbecar, detinatoarea magazinului Happy Decor Boutique
//2 incerc sa traiesc intr-o lume cat mai creativa
//3 sunt pasionata de tot ce inseamna estetica
//4 cred in puterea de a schimba lucruri si oameni
//5 colectionez obiecte decorative si lucrusoare vintage
//6 imi doresc multe si asta uneori e o povara
//7am parte de cei mai minunati prieteni
//8 calatoresc cat pot de mult
//9 ador zilele de vara
//10 m-am bucurat de o copilarie minunata
//11 sunt mandra de mine 


Si intrebarile mele catre nominalizatii carora le predau stafeta:
1. Care este culoarea ta preferata (sau combinatie de culori)?
- mi-e foarte greu sa ma decid. Depinde mult de sezon, stare si eveniment. In general culorile deschise, cremurile, auriul ... si cred ca nu m-as putea opri cu lista .
2. Care este cuvantul tau preferat, macar si pentru simplul fapt ca are o rezonanta simpatica?
- cuvant?  nu m-am gandit niciodata. da spun ca am o expresie : life is not about finding yourself, is about creating yourself !
3. Care este blogul tau preferat (in afara de al tau)?
- sincer, romanesti nu am inca ( am din ce in ce mai putin timp liber sa citesc )  
4. Ce loc vizitat ti-a placut atat de mult incat l-ai recomanda?
- daca calatoresti pentru a gusta din cultura si peisajele acelei tari, nu exista sa nu iti placa . Savurez si cele mai nereusite calatorii si ciudate locuri. E o experienta si ramai cu ceva tot timpul .
 Mi-a placut foarte mult sudul Frantei, zona Biarritz si Spania (St. Sebastian ) 
  5. Unde ti-ar placea sa calatoresti?
- in Mai merg cu prietenii in Barcelona . Ieee si urmatoarea destinatie pe care mi-o doresc enorm ar fi : Thailand sau Nepal 
  6. Ce obiect pe care il ai expus in casa l-ai luat cu tine indiferent unde te-ai muta?
- o rama foto cu familia mea 
 7. Cum arata casa ideala pentru tine?
- oh, ce imi place intrebarea asta...Nici nu stiu cu ce sa incep.  O casuta undeva intr-o zona mediteraneana ( Franta, Spania sau Italia ) cu geamuri multe, curte interioara si gradina in spate. O casa plina de obiecte decorative orientale, cu o bliblioteca mare si neaparat o extensie sau mansarda unde sa am atelierul meu. Multa piatra, lemn si plante ... ma opresc aici.
 8. Care este filmul tau preferat?
- of , sunt multe .... in general clasicele si cele gen: Mar Adentro, Vita Bella, Cinema Paradiso  etc 
 9. Care este incaperea din casa ta care are cea mai mare nevoie de o re-amenajare?
- balconul de la dormitor, clar .. cand am inceput renovarea apartamentului am inceput pe ideea sa il inchidem cu termopane si sa extindem dormitorul si am amenajat tot apartamentul , infara de ce vroiam initial sa facem ... tipic 
 10. Ce sfat (unul singur) i-ai da cuiva care vrea sa inceapa un blog?
- sa stie exact pentru ce il face si indiferent de cati citesc, sa continue sa scrie articolo pe stilul lui
 11. Iti place cafeaua cu lapte?
- da, dar nu e preferata mea 
 
Blogurile pe care le nominalizez:
 ( nu pot vedea cati followers are asa ca nu garantez ca am ales numai cei care au sub 200 ) 

Cele 11 "c-uri"; intrebarile mele catre nominalizatii carora le predau stafeta: 
1. Ce iti place sa faci?
2. Ce ti-ai dorii sa faci daca ai avea posibilitate?
3. Care e sursa de inspiratie ?
4. Care e motivul pentu care ti-ai creat blogul ?
5. Care e acel obicei de care ai vrea sa scapi (sau mai bine spun: your  guilty  pleasure )?
6. Ce te face fericit?
7. Cand a fost ultimul moment in care ai fost mandru de tine ?
8. Cel mai trasnit lucru pe care l-ai facut ultima oara ?
9. Cum reusesti sa depasesti momentele dificile?
10. Ce crezi ca apreciaza prietenii tai, la tine?
11. Ce fel de surpriza ai face celui mai bun prieten , daca ai avea o groaza de bani ?
 
Mult succes! 

Sunday, February 24, 2013

BELLFLOWER branding

 Pe langa timpul acordat magazinului, fotografiei de produs, realizarii de accesorii, design interior ... ma ocup si de branding . Primul meu proiect mai importantant si la care am lucrat cu mare drag este : imaginea florariei Bellflower .

Bellflower este una din cele mai noi si mai cochete florarii din Cluj, situata in Observator ,Zorilor. Mihaela Ciobanu este cea care detine acest minunat spatiu si care realizeaza niste buchete/aranjamente superbe. Mi-a facut o deosebita placere sa lucrez cu ea avand in vedere ca din start e o persoana cu foarte mult simt estetic.

Cartile de vizita, Logoul si Vitrinele sunt concepute de mine cu ajutorul  Andrei Margoi pe partea de illustratie logo  si Arttest pe partea de printari. De interior s-a ocupat in totalitate Mihaela si pot sa recunosc ca m-a surprins intr-un mod foarte placut. Apreciez tot ce face, nu doar pentru creativitatea ei, dar si povestea din spatele business-ului care este destul de comuna cu a mea ( mult sacrificiu si placere in tot ceea ce face, cu un buget foarte limitat; deci, se poate ! ) .

Varianta finala de carti de vizita  este  prima imagine, iar ultimele imagini sunt variante alternative . Am postat cateva fotografii facute de mine si cateva selectate de pe pagina de facebook Bellflower cu buchetele mele preferate.

 Va invit sa-i vizitati pagina de facebook Bellflower si sa o contactati daca doriti niste aranjamente deosebite pentru orice fel de eveniment.

Va doresc o Duminica minunata !
















Tuesday, February 19, 2013

Happy Decor Boutique ofera 6 premii de Ziua Femeii

Incepand cu data de 18 februarie, oricine cumpara orice din magazin intra in tombola organizata pe data de 6 Martie. Ce castigati ? 3 sedinte de make-up , realizate de Gabriela Popescu  , asa ca sa aratam superb de ziua Femeii ;  si 3 pachetele cu cookies de la Petits Fours , ca sa avem masa plina de bunatati .
Asa ca va astept la magazin! cu siguranta gasiti ceva pe bugetul dvstra si foarte dragut ...

O zi minunata si nu uitati sa va  rasfatati cate putin in fiecare zi !

Wednesday, February 13, 2013

Valentine's Day la Boutique cu Petits Fours

 Ha! maine e Valentine's Day ( Ziua Indragostitilor, ca nici nu mai stii cum sa o numesti ) asa ca ne pregatim de o zi plina de inimioare, de cuvinte siropoase, mult rosu si roz peste tot  si cumparaturi pentru iubit/iubita. Asa ca am pregatit un coltisor dedicat produselor cu tematica romantica si platouri cu niste prajiturele delicioase oferite de Petits Fours . Pe Simona, cea care ne rasfata Joi, o stiu de cand am deschis magazinul prima data. Una din clientele mele dragi, tot timpul cu zambetul pe buze. Asa ca va astept sa serviti din minunatiile de pe platouri si sa va lamuriti ca merita sa faci comanda la o petrecere sau eveniment special. 

Va doresc o zi asa cum va doriti, iar pentru cei far-de-partener sa nu uitati: o zi nu defineste un an intreg !!!







Friday, February 8, 2013

Love turns you Upside-down & Inside-out - design de vitrine

Asa cum am promis in ultimele postari, am inceput colaborarile cu designeri. Un inceput foarte promitator si ma bucur ca am avut sansa de a colabora cu Kaminohana  si TheTailor  un cuplu minunat ( Adelina si Vlad Sulea ) ce mi-au acceptat provocarea din prima. Unde este talent, nu e nevoie de multe: o intalnire in care am stabilit ce ne dorim sa facem, munca Adelinei in timpul liber pentru a realiza florile, o ora de asamblat si indemanarea lui Vlad ( desen si catarare pe vitrine ) :) ...  imi palce enorm ce a iesit si dupa reactia celor de pe facebook , multa lume este deacord cu mine cand spun : nu exista vitrine in Cluj atit de dragute ca la Happy Decor Boutique . 
Pentru cei care doresc sa isi decoreze casa sau sa realizeze decoratiuni de evenimente/spatii comerciale cu aceste minunate flori din hartie , va rog sa accesati site-ul Adelinei www.kaminohana.com .  

Deabea astept o noua colaborare,un nou design de vitrine , idei trasnite si multa creativitate.
Recomand fotografilor si blogarilor sa incerce sa promoveze la randul lor artistii ce se regasesc in magazinul meu, deoarece merita Romania sa stie de ei. 

Un weekend minunat !











Thursday, February 7, 2013

Happy New Beginning

 De la 1 Februarie magazinul  s-a redeschis la fel de plin de lucrusoare facute de designeri si artizani, de obiecte decorative pe stil shabby chic ( si nu numai ) si colaborari pe diferite proiecte cu designeri de care am sa vorbesc in urmatoarele articole. 
S-au facut mici modificari de aranjament, insa am pastrat aceeasi atmosfera primitoare si romantica. E o placere sa stau zi de zi in boutique, sa imi revad clientii si sa primesc vizite de la prieteni. 
Saptamanal schimb putin decorul, aduc creatii noi si colaborez lunar cu diferiti artisti pe partea de vitrine. Asa ca va astept cu mult drag! 

Pentru cei care nu stiu unde e magazinul : pe pietonala draguta de langa central , cea cu Canalul Morii ( apa ), Str. A. Saguna nr 2. pe partea dreapta, printre primele cladiri ( pare funny cum ma exprim , da credeti-ma ca am explicat in o mie de feluri si lumea tot ma cauta in alta parte )