Wednesday, August 28, 2013

Inchirieri obiecte decorative nunti si evenimente

Semn de lemn - Wedding
Am dedicat acest articol celor care isi organizeaza nunta in Toamna, de ce nu Iarna sau pentru urmatorul an. Happy Decor Boutique si-a creat un departament de Inchireri  unde veti gasi obiecte decorative: rame foto, recipiente din metal, ceramica sau sticla pentru Candy Baruri, litere 3D sau Pom Poms de hartie etc

Deoarece cred in unicitatea unui decor, m-am axat pe un numar limitat de produse ( fiecare fiind unicat ).

Detalii inchirieri:
Pentru cei din Cluj - inchirierea se face de Vineri pe Luni . in cazul in care se prelungesc zilele se plateste o taxa suplimentara. Produsele trebuie rezervate din timp, asa ca cel mai bine ar fi sa imi dati un telefon cu o saptamana inainte sau cel putin cu 2 zile. Produsele se ridica de la sediul firmei, urmand a fi returnate tot la aceeasi locatie. Se plateste integral suma inchirieri si se noteaza datele dvstra de buletin, in cazul in care nu se inapoiaza produsele sau se deterioreaza.

Pentru cei din afara orasului -  trebuie sa stiu cu cel putin cu 1 saptamana inainte. Produsele se platesc nu pe inchiriere, ci pe pretul de vanzare , urmand sa se inapoieze diferenta cand produsele sunt inapoiate. Toate aceste proceduri se fac prin transfer bancar. Transportul fiind  suportat de catre dvstra.

Sper ca acest articolul sa va fi fost de folos.

Daca aveti nelamuriri va rog sa ma contactati pentru mai multe informatii :
email: mihaela.berbecar@happydecorboutique.ro
telefon : 0744 - 768202
lasati un mesaj pe site sau facebook




Candy Bar Design - Bday



Candy Bar design

Set accesorii argintii

Ceramica Candy Bar
Litere : Mr&Mrs, Love, Me and You etc
Ghirlanda din lemn

Wednesday, August 7, 2013

The Story

Buna, dragii mei !

Tin sa multumesc celor ce inca ma urmaresc, voua,celor ce imi faceti comezi si acei ce  ma sustin prin mici promovari care conteaza enorm pentru mine.

La ultima postare mentionam de o schimbare in firma, insa lucrurile nu decurc in totdeauna asa cum ne planuim, ci asa cum e mai bine. Asa ca, iata-ma inca activa pe facebook, site si blog, bucurandu-ma de comenzi noi si produse noi.
Un nou proiect foarte dragut m-a tinut in tara, de care am sa va povestesc mai multe caurand, asa ca magazinul este la fel de activ.

Inca sper sa gasesc persoana potrivita sa duca mai departe numele si firma Happy Decor Boutique; asa ca daca cunoasteti pe cineva interesat, scrieti-mi pe emailul  : happydecorboutique@gmail.com  . Mi-ar placea sa fie cineva ce stie istoria Boutiqului, stie cu cata pasiune s-a construit acest business si ce potential poate avea.

Eu ma bucur sa am ocazia de a va incanta cu noi produse, ce mie imi sunt super dragi si mai multe produse de inchiriat. Mai mult ca sigur ca o sa aduc produse noi, pe care nu le-am avut pana acum, asa ca daca un produs anume va place, va recomand sa-l cumparati deoarece marfa ruleaza rapid .

Pentru cei din Cluj-Napoca, va informez ca magazinul nu mai exista fizic, doar online.

Comenzile se fac online, urmand sa ne intalnim in Centru sau zona Marasti.


Va mulumesc si va doresc zile pline zambete !