Thursday, July 12, 2012

ANUNT IMPORTANT


 ANUNT IMPORTANT !!
      
         Incepand cu 1 August Magazinul Happy Decor Boutique de pe str. Andrei Saguna nr 2  isi muta locatia ONLINE . Vom lansa un Website unde o sa gasiti toate produsele noastre  si modalitatea de comanda.

         Toti cei ce inca nu ne-au trecut pragul sunt sfatuiti sa ne viziteze pentru a se familiariza cu atmosfera Happy si produsele din boutique-ul nostru

         Asa cum ne sta bine, continuam sa fim optimisti, sa mergem la targuri si sa va multumim cu calitatea produselor si serviciilor noastre.

                Va asteptam cu drag si speram sa ne fiti aproape in noua noastra calatorie, cea ONLINE.  

2 comments:

  1. O, ce pacat... Eu chiar planuiam sa vizitez magazinul pe la mijlocul lui August cand ma intorc in tara. Pare asa de cochet din poze! Am citit un articol despre tine si magazinul tau si mi se parea foarte fascinant... Ce s-a intamplat??

    ReplyDelete
  2. Imi pare rau ca nu ai reusit sa vi sa-l vezi. A fost o decizie rapida si destul de dificila. Am considerat ca temporar merita sa trec doar online ca sa reduc din cheltuieli si sa pot sa-mi cumpar mai multa marfa. Din pacate e greu in romania sa faci ceva deosebit si cu putini bani. Am speranta ca o sa reven pe piata ca magazin cat de curand. Oricum multe nu se schimba. O sa continui sa vin cat de des si la targurile din Bucuresti si de prin toata tara. Asta daca timpul si bugetul imi permite.
    O sa lansez un site si speram sa curga comenzile. O zi buna

    ReplyDelete