Friday, November 9, 2012

Instructiuni pentru site

 Detalii legate de comenzi de pe siteul  www.happydecorboutique.ro :

 Cum cumpar?

Pentru a achizitiona produsele noastre, aveti mai multe optiuni:
Puteti comanda ONLINE sau telefonic, la numarul: 0744.768.202
Comandati ONLINE de Luni pana Vineri si produsele vi se expediaza in maxim 48 de ore. Comanda trebuie confirmata prin email sau telefon. Comenzile din weekend se expediaza luni.
Adaugarea produselor in cos: se face prin apasarea butonului "Adauga in cos". In continuare se va afisa continutul cosului de cumparaturi, unde puteti sa modificati cantitatea, puteti sa va continuati cumparaturile, sau puteti finaliza comanda apasand butonul "Trimite comanda".

Modalitati de plata si transport

1. POSTA ROMANA - COLET POSTAL NEPRIORITAR - TIMP DE TRANZIT 48-76 0RE

Coletul se ridica de Dvs. de la oficiul postal de care apartineti in urma primirii unui aviz de la Posta Romana. In cazul neprimirii acestui aviz in cel mult 3 zile de la data confirmarii comenzii de catre noi, avem rugamintea sa va prezentati la oficiul postal si sa solicitati ridicarea coletului. Ricarea coletului se face pe baza buletinului. In cazul neridicarii coletului in termen de 7 zile, coletul va fi returnat la expeditor.
Taxe de expediere
- sistem ramburs pentru comenzi intre 20 si 200 lei = 10 lei
- sistem ramburs pentru comenzi peste 200lei = gratuit

2. FIRMA DE CURIERAT - TIMP DE TRANZIT 24-48 ORE (coletul se livreaza la adresa indicata de Dvs.).

Coletul se plateste la destinatie, iar plata se poate face prin: Ramburs sau Transfer Bancar (datele contului unde puteti depune banii vor fi transmise prin email). In cazul transferului bancar, va fi nevoie de confirmarea platii pentru a fi trimis coletul.
Livrarea este GRATUITA prin Fan Curier pentru:
- comenzile ce depasesc 250 LEI platite prin transfer bancar.
- comenzile ce depasesc 300 LEI cu plata la livrare (ramburs)
Pentru comenzi prin CURIER cu valori inferioare celor mentionate mai sus se vor percepe:
20 LEI taxa de curierat pentru platile prin transfer bancar (ordin de plata, internet banking)
25 LEI pentru plata ramburs (la livrarea coletului)
Tarifele prezentate sunt calculate pentru colete cu greutatea de maxim 1 kg. Pentru coletele ce depasesc 1 kg, se aplica taxe suplimentare.
Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a curierului, se percep taxe suplimentare la livrarea prin curier.

Va rugam sa verificati pachetul la primire. In cazul in care observati o deteriorare a ambalajului va rugam sa solicitati agentului de la firma de curierat sa va deschida pachetul si sa-l verificati. Daca produsele sunt distruse se va intocmi un proces-verbal de constatare . In cazul in care nu ati verificat pachetul si nu s-a facut nici o constatare la primire, nu vi se va putea restitui suma platita pe colet si produse.

3. LIVRARE IN CLUJ-NAPOCA 
GRATUITA-  intalnire la BRD-ul din Marasti sau Zona Centrala
10 lei - la domiciuliu 
 

No comments:

Post a Comment