Thursday, November 15, 2012

Bijuterii handmade

            Asa cum am obisnuit vizitatorii boutique-ului meu sa gaseasca numai lucruri deosebite, o sa incerc sa reincep colaborarile cu tinere talente pentru magazinul online. Asa ca am lansat pe site-ul www.happydecorboutique.ro/ colectia mea, denumita "Belle Jurnee". Putini stiu ca Studio No.27 este al meu... long story : am inceput sa fac accesorii handmade acum 2 ani sub denumirea de Happy Deco Boutique, mi-am deschis magazinul si am luat decizia sa separ aceste doua marci.  
           Asa a aparut Studio No.27, ce se gaseste si pe facebook. O sa lansez colectii de accesorii handmade,  tablouri si ilustratii, decoratiuni si tot ce imi place sa creez. Accesoriile sunt create manual si sunt unicat. Puteti, fie comanda de pe site-ul boutique-ului, sa imi scrieti pe facebook sau pe email mihaela1408@gmail.com . Unele accesorii se pot reproduce intr-o mare masura, insa prefer sa pastrez unicitatea si sa nu le fac identice.
          Am sa incerc sa pastrez cat mai multe accesorii pentru magazinul online, insa multe din cele create o sa merg cu ele la targuri, asa ca va astept la standul meu pentru a incerca sau a va familiariza cu produsele Studioului No.27. 

O zi minunata!









2 comments: