Monday, November 5, 2012

Site "Happy Decor Boutique"

       Dupa o truda de mai bine de 3 luni, iata-ne ajunsi la momentul Lansarii site-ului magazinului Happy Decor Boutique . Am avut niste oameni minunati care m-au ajutat sa fac acest site exact pe stilul magazinului, evident pe stilul meu. Asa ca le multumesc din suflet !! E o parte din mine, mai ales ca fotografiile au fost realizate de mine :) ... Sunt mandra de ce a iesit si sper sa va placa si voua.
       Pentru cei care doresc sa fie anuntati de promotii si primirea unor noi produse, sunt sfatuiti sa se aboneze la Newsletter ( in josul paginii principale a site-ului ). Voi continua activitatea pe facebook , asa cum v-am obisnuit, cu: poze, concursuri si anunturi; iar blogul usor o sa-l transform intr-un blog- in tot sensul cuvantului - unde voi scrie articole despre activitatile magazinului, cat si cele personale.
      Va multumesc din suflet celor ce ma urmaresc si astept cumparatori, cititori si comentarii pe acest blog !!!
      O saptamana minunata xxx
    


3 comments:

  1. Arata foarte bine site-ul, felicitari pentru realizare. Cu ce CMS l-ai facut? ca sunt curios

    ReplyDelete
  2. Buna. Iti multumesc. Sincer nu sunt sigura ce e CMS , dar daca te refer la platforma e Magento . Daca la asta te referi. Eu le-am spus cam cum as vrea sa arate si echipa si-a facut treaba. Si a iesit ceva foarte usor de utilizat si cu foarte mult bun gust . Era important sa fie pe stilul magazinului si a produselor pe care le vand .
    Oricum si boutique-ul vostru e frumos facut. Felicitari !

    ReplyDelete
  3. Multumesc si eu ca mi-ai acceptat postul.
    Si multumesc ca mi-ai spus si platforma (A content management system (CMS) is a computer program that allows publishing, editing and modifying content - Cele mai populare CMS-uri sunt Wordpress, Drupal, Joomla ...., iar Magento e un Wordpress putin mai tunat pentru magazin virtual)

    ReplyDelete