Wednesday, January 9, 2013

2012 - 2013

La Multi Ani !! in primul rand. Sper ca noul an sa fie mai bland cu noi, sa ne aduca mai multe zambete pe fata decat anul trecut si  bineinteles, sa ne fie mai bine financiar. 
Cum ati trecut in noul an? 
Cu totii simtim nevoia la sfarsit de an sa ne gandim ce am realizat in anul precedent. Recunosc, nu am avut timp de o retrospectiva a anului 2012 , insa pot spune ca merita dedicat un articol cu toate realizarile si pierderile de peste an.  

A fost un an plin, in care boutique-ul s-a bucurat de succes si laude. Am avut parte de proiecte frumoase de pictura pe mobila, consultanta pe design interior si imaginea unei Florarii ( despre care o sa va povestesc cat de curand).Am sustinul un atelier de bijuterii handmade la Casa Tiff organizat de Incubator107.
 Din pacate, desi magazinul a mers binisor, am decis o perioada sa trec online. Asa s-a lansat site-ul www.happydecorboutique.ro de care sunt foarte mandra.Nu am lipsit de la targurile organizate la Cluj si Absolutely Fabulous din Bucuresti.
2012 clar a fost un an al schimbarilor si experientei. Nu stiu ce imi rezerva 2013, insa am  o presimtire ca o sa am niste vesti bune cat de curand. Tineti-mi pumnii !!!!Tot de imi doresc e sa aiba mai mult succes magazinul, sa prind proiecte de design si sa vand din ce in ce mai multe bijuterii.

Voi ce va propuneti pe 2013?

Demult mi-am propus sa scriu cateva randuri despre mine ca sa ne cunoastem mai bine, asa ca am considerat ca fiind acest inceput de an un moment propice:

Nume: Berbecar Mihaela Oana
Data nasterii: 14.08.1985 , Bistrita
Stabilita in Cluj
Studii: Liceul de Arte Plastice , Bistrita si Facultatea de Arte si Design , Cluj
Un mic istoric : dupa terminarea facultatii am avut sansa de a locui inafara tarii, pe urma am decis sa locuiesc o perioada in Bucuresti . Revenita in Cluj, dintr-o joaca am descoperit lumea accesoriilor handmade. Am inceput sa particip la diferite targuri, unde am avut parte de o reactie pozitiva ceea ce mi-a dat mai mult curaj sa imi dedic mai mult timp acestui domeniu. Dintotdeauna am fost pasionata de obiectele decorative si imi doream un magazin al meu, asa ca , mi-am adunat gandurile, mi-am pus pe hartie totul, am facut un studiu de piata si mi-am cautat furnizori...  asa s-a deschis - Happy Decor Boutique. 
Am avut noroc de ajutor din partea familiei, prietenilor si celor care au scris articole, au filmat s-au au raspandit szonul despre magazin. 

Sfarsit ! 





3 comments:

  1. Mult succes in noul an, Mihaela! Ma bucur mult ca ai hotarat sa redeschizi si magazinul fizic! Esti o luptatoare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mersi mult mult Anca si sa stii ca esti oricand binevenita cu minunatiile tale la mine. Te rog sa ma contactezi sa vorbim mai multe . pup

      Delete
  2. Interesanta si tentanta propunerea dumneavoastra ! Va propun niste obiecte decorative unicat ,realizate de natura ,doar putin curatate,slefuite ...

    ReplyDelete