Thursday, January 17, 2013

Proiecte si Colaborari !


Am venit cu forte noi si idei foarte creative, asa ca am nevoie de o baza de date de : Artisti ( designeri, pictori, graficieni, ceramisti, fotografi etc ) si Artizani .... sa spun asa, oricine are simt artistic. As avea nevoie de datele de contact ( email si nr de tel ) eventual un link la o pagina unde pot vedea cum lucreaza. 

Ca sa va tenteze si sa va conving sa ma contactati ( mai ales cei din Cluj , da nu e neaparat ) am sa va dezvalui doua din proiectele ce urmeaza sa le dezvolt : Promovare si Vitrine. 

Pe partea de Promovare, propun cateva pachete prin care am sa va promovezi creatiile si am sa le pun in vanzare.Mai multe date la momentul potrivit.

Iar proiectul cu Vitrinele, propun ca in fiecare luna sa dau frau imaginatiei, oricarui artist , si sa decoram vitrinele. De la desene pe geam, pana la decorari de tot felul. Ce vreau de la voi sunt datele, sa ma convingeti ca aveti talent ( un mini portofoliu ), pun in joc: spatiul vitrinelor, obiectele decorative) , ne intelegem la tema principala si voi veniti cu materialele folosite. O sa apara numele designarului si o sa facem poze ce le voi posta pe pagina de facebook si blog . 

Ehhh, ce ziceti? nu suna bine?

Cineva interesat?

8 comments:

  1. Replies
    1. Mersi mult Corina. Sper sa ia amploare si sa vin cu proiecte din ce in ce mai mari si mai interesante.
      Asa ca daca te intereseaza am sa te tin la curent .
      pupici si felicitari si voua cu Incubator 107

      Delete
  2. ma intereseaza, desigur. Multumesc si mulltumim (echipa 107 :) ). pup

    ReplyDelete
  3. Salut.
    Va felicit pentru redeschiderea magazinului si multu succes!
    Va scriu un mail cu datele mele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc. Astept datele tale si mult succes si tie.

      Delete
  4. Unde putem lasa mesaje? Am trimis un mail la happydecorboutique@gmail.com. Nu mai e functionala respectiva adresa de mail? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emailul functioneaza . m-am uitat in spam si nu am primit nimic . Scrie-mi un mesaj pe pagina de facebook ca am sa il primesc sigur.

      Delete