Thursday, March 7, 2013

Design Vitrine pentru Luna Martie




 Cu mare greu ne-am luat la revedere de la frumosii trandafiri a Hanei, cu care am sa mai colaborez cu siguranta. Insa asa cum mi-am propus, lunar o sa schimb decorarea vitrinelor si a urmat luna Martie . Vitrinele acestei luni atit de pline de optimism sunt realizate de 2 persoane ( vitrina din dreapta - Subsemnata Mihaela Berbecar ; iar ceea din stanga, de Milena Surducan ). Am stabilit impreuna ca o sa desenam cu alb si o sa avem textul sub logo, insa nimic mai mult. Fiecare si-a pus propria amprenta .. si a iesit ceva foarte haios si creativ. Din pacate fotografiile nu pot surprinde fiecare detaliu si frumusetea textelor metalizate, asa ca propun celor din Cluj sa-si faca timp sa vina sa le vada. Merita !!!

Inarmate cu manusi, caciuli, schite si markere, ne-am apucat de lucru. Eram atit de prinse de febra creatiei ca nu am bagat de seama cat de frig era si de cat timp eram cocotate pe scara si pe marginea vitrinelor .
Milena s-a jucat cu norisori grafici, cu forme abstracte si vegetale , iar eu am creat o mica gradina de vara cu papagali, colivii si vegetatie. Textele sunt "cireasa de pe tort" si sper ca va plac si vi se par la fel de haioase cum ni s-au parut noua.

Acum, cu siguranta Straduta noastra e plina de viata si in zilele inorate.

Va astept cu drag la magazin.













3 comments:

  1. Splendida treaba! O sa povestesc despre vitrina voastra si la mine pe blog...
    Bravo, felicitari!
    :)
    Andreea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumim mult Andreea pentru mesaj si ca ne spui povestea la tine pe blog. mult succes.

      Delete
    2. In sfarsit, am spus si povestea... http://www.cuvintesiculori.com/2013/05/which-is-your-happy-place.html
      Cu drag!
      A

      Delete