Wednesday, August 28, 2013

Inchirieri obiecte decorative nunti si evenimente

Semn de lemn - Wedding
Am dedicat acest articol celor care isi organizeaza nunta in Toamna, de ce nu Iarna sau pentru urmatorul an. Happy Decor Boutique si-a creat un departament de Inchireri  unde veti gasi obiecte decorative: rame foto, recipiente din metal, ceramica sau sticla pentru Candy Baruri, litere 3D sau Pom Poms de hartie etc

Deoarece cred in unicitatea unui decor, m-am axat pe un numar limitat de produse ( fiecare fiind unicat ).

Detalii inchirieri:
Pentru cei din Cluj - inchirierea se face de Vineri pe Luni . in cazul in care se prelungesc zilele se plateste o taxa suplimentara. Produsele trebuie rezervate din timp, asa ca cel mai bine ar fi sa imi dati un telefon cu o saptamana inainte sau cel putin cu 2 zile. Produsele se ridica de la sediul firmei, urmand a fi returnate tot la aceeasi locatie. Se plateste integral suma inchirieri si se noteaza datele dvstra de buletin, in cazul in care nu se inapoiaza produsele sau se deterioreaza.

Pentru cei din afara orasului -  trebuie sa stiu cu cel putin cu 1 saptamana inainte. Produsele se platesc nu pe inchiriere, ci pe pretul de vanzare , urmand sa se inapoieze diferenta cand produsele sunt inapoiate. Toate aceste proceduri se fac prin transfer bancar. Transportul fiind  suportat de catre dvstra.

Sper ca acest articolul sa va fi fost de folos.

Daca aveti nelamuriri va rog sa ma contactati pentru mai multe informatii :
email: mihaela.berbecar@happydecorboutique.ro
telefon : 0744 - 768202
lasati un mesaj pe site sau facebook
Candy Bar Design - BdayCandy Bar design

Set accesorii argintii

Ceramica Candy Bar
Litere : Mr&Mrs, Love, Me and You etc
Ghirlanda din lemn

No comments:

Post a Comment