Wednesday, August 7, 2013

The Story

Buna, dragii mei !

Tin sa multumesc celor ce inca ma urmaresc, voua,celor ce imi faceti comezi si acei ce  ma sustin prin mici promovari care conteaza enorm pentru mine.

La ultima postare mentionam de o schimbare in firma, insa lucrurile nu decurc in totdeauna asa cum ne planuim, ci asa cum e mai bine. Asa ca, iata-ma inca activa pe facebook, site si blog, bucurandu-ma de comenzi noi si produse noi.
Un nou proiect foarte dragut m-a tinut in tara, de care am sa va povestesc mai multe caurand, asa ca magazinul este la fel de activ.

Inca sper sa gasesc persoana potrivita sa duca mai departe numele si firma Happy Decor Boutique; asa ca daca cunoasteti pe cineva interesat, scrieti-mi pe emailul  : happydecorboutique@gmail.com  . Mi-ar placea sa fie cineva ce stie istoria Boutiqului, stie cu cata pasiune s-a construit acest business si ce potential poate avea.

Eu ma bucur sa am ocazia de a va incanta cu noi produse, ce mie imi sunt super dragi si mai multe produse de inchiriat. Mai mult ca sigur ca o sa aduc produse noi, pe care nu le-am avut pana acum, asa ca daca un produs anume va place, va recomand sa-l cumparati deoarece marfa ruleaza rapid .

Pentru cei din Cluj-Napoca, va informez ca magazinul nu mai exista fizic, doar online.

Comenzile se fac online, urmand sa ne intalnim in Centru sau zona Marasti.


Va mulumesc si va doresc zile pline zambete !

No comments:

Post a Comment