Friday, February 8, 2013

Love turns you Upside-down & Inside-out - design de vitrine

Asa cum am promis in ultimele postari, am inceput colaborarile cu designeri. Un inceput foarte promitator si ma bucur ca am avut sansa de a colabora cu Kaminohana  si TheTailor  un cuplu minunat ( Adelina si Vlad Sulea ) ce mi-au acceptat provocarea din prima. Unde este talent, nu e nevoie de multe: o intalnire in care am stabilit ce ne dorim sa facem, munca Adelinei in timpul liber pentru a realiza florile, o ora de asamblat si indemanarea lui Vlad ( desen si catarare pe vitrine ) :) ...  imi palce enorm ce a iesit si dupa reactia celor de pe facebook , multa lume este deacord cu mine cand spun : nu exista vitrine in Cluj atit de dragute ca la Happy Decor Boutique . 
Pentru cei care doresc sa isi decoreze casa sau sa realizeze decoratiuni de evenimente/spatii comerciale cu aceste minunate flori din hartie , va rog sa accesati site-ul Adelinei www.kaminohana.com .  

Deabea astept o noua colaborare,un nou design de vitrine , idei trasnite si multa creativitate.
Recomand fotografilor si blogarilor sa incerce sa promoveze la randul lor artistii ce se regasesc in magazinul meu, deoarece merita Romania sa stie de ei. 

Un weekend minunat !











2 comments:

  1. Miha, felicitari!!! Arata foarte bine! O echipa minunata! La tot mai multe colaborari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi mult mult Gabi !! my no.1 sustinator de cand a inceput totul. Apropo, mai ti minte cand discutam de visul meu de a face un magazin de 1 mai la plaja in Faget hahahaha.

      Delete